Over ons

 

Mensen geven om mensen. Bij bijzondere gebeurtenissen, zoals geboortes, huwelijken of verjaardagen laten ze dit zien door iets bijzonders te geven.

Klompies streeft ernaar persoonlijke cadeaus te maken die bijzonder zijn om te geven én om te krijgen. Het persoonlijke aspect in combinatie met de aandacht die zichtbaar aan het product gegeven is, maakt dat degene die het cadeau krijgt uw cadeau bijzonder zal waarderen.

De producten worden met grote nauwkeurigheid vervaardigd, alle producten zijn maatwerk en handwerk. Omdat het meestal als cadeau bedoeld is wordt ook veel aandacht besteed aan een vrolijke en bijpassende verpakking en versiering.

Onze producten komen meestal terecht bij kinderen in Nederland die het goed hebben. Dat is niet in elk land vanzelfsprekend, wij vinden het belangrijk dat we ook een bijdrage leveren voor kinderen die het wat minder getroffen hebben. Daarom steunen wij het Otjiruze Children Fund.

Dit weeshuis in Namibie hebben we zelf bezocht en we waren onder de indruk van de aangrijpende verhalen van de kinderen en van het werk van Sanne Minke die dit heeft opgezet.

We hopen dat we vanuit klompies.nl op een leuke manier een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van deze kinderen. Bijvoorbeeld door het financieren en organiseren van materialen en workshops, waarmee de kinderen plezier kunnen hebben en zichzelf en hun creativiteit kunnen ontwikkelen. Later meer informatie hierover op deze site.